Home > Nieuwsbrief > Cobos Nieuwsbrief

Cobos Nieuwsbrief

De Cobos Nieuwsbrief komt tenminste elk kwartaal uit: in maart, juni, september en in december. Als daar aanleiding toe is verschijnt de Nieuwsbrief vaker.

Ook de Cobos Nieuwsbrief ontvangen?

Je kunt een abonnement nemen op de Cobos Nieuwsbrief, die per e-mail wordt verstuurd. Het abonnement is gratis. Je kunt je aanmelden door je e-mailadres in te vullen in het kader 'Nieuwsbrief' (hiernaast rechts in het blauwe kader ‘Nieuwsbrief’) en te klikken op de knop 'inschrijven'.

Ik bevestig je aanmelding per e-mail. Daarbij krijg je de laatste Nieuwsbrief als bijlage meegestuurd.

Zie ook ons privacybeleid.

Laatste editie (in PDF-formaat)

Aanleveren ideeën, kopij nieuwsbrief en advertenties

Ideeën en kopij

De Cobos Nieuwsbrief is een uitgave van Cobos en wordt zorgvuldig samengesteld. Als je informatie hebt waarvan je denkt dat die van belang zou kunnen zijn, vind ik het fijn als je dat per e-mail stuurt. Of en hoe een bijdrage wordt geplaatst is uiteindelijk mijn beslissing. Daarover krijg je bericht. 

Advertenties

Het is mogelijk om in de Cobos Nieuwsbrief te adverteren. De Nieuwsbrief wordt verstuurd naar + 750 abonnees en wordt vaak doorgemaild. De kosten zijn € 100,- per 1/4 pagina A4, incl. BTW. De mogelijkheden zijn 1/4 pagina liggend, 1/2 pagina, 3/4 pagina en een hele pagina. Afwijkende formaten in overleg. Dezelfde advertentie, evt. met aangepaste data, maar hetzelfde formaat en onderwerp, kan voor de helft van de prijs éénmalig herhaald worden in de eerstvolgende uitgave. Neem voor de mogelijkheden en de deadline van de eerstvolgende Nieuwsbrief even per mail contact op met Cobos of bel: 074-2509520 (op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 u). Aanleveren van advertenties via e-mail, in een word-bestand. Alleen tekst. Kleuren en afbeeldingen in overleg tegen 25% meerprijs. Cobos behoudt zich het recht voor een advertentie zonder opgave van redenen te weigeren.

Krijn Koetsveld.