Home > Nieuws > Nieuws

Nieuws

Deze pagina bevat nieuws over Cobos.

Zie de website van Shekinah voor nieuws van die website.

Artikelen

Augustus 2014: Over intense lichamelijke warmte uitbarstingen, jeuk, allergische reacties en heftige emoties

Dit artikel ontstond n.a.v. een vraag van een goede vriendin over de oorzaak van plotselinge intense lichamelijke warmte, die niet alleen door vrouwen in de overgang, maar ook door anderen wordt ervaren. Navraag leerde ons dat het wijdverbreid is en ook sterke jeuk, toegenomen allergische reacties, heftige emoties en herbeleving van trauma's kan omvatten. Samen ontdekten we wat er zich nu hoogstwaarschijnlijk afspeelt. Lees het artikel.

De eerste periode na 21-12-2012

Dit artikel is geschreven een half jaar na 21-12-2012. Het is een uitgebreid overzicht over de Maya kalenders en de gebeurtenissen op en na 21 december 2012. Het geeft een duidelijk eerste beeld van de veranderingen. Lees het artikel.

Deze artikelen zijn vrij beschikbaar; je kan het betreffende website-adres doorgeven aan iedereen, die er in geïnteresseerd is.

Krijn Koetsveld.

Nieuwe activiteit: het Kookatelier Krijn Koetsveld

Sinds 1 januari j.l. heb een nieuwe activiteit toegevoegd. Misschien is 'nieuw' niet helemaal juist, want ik kook al jaren dagelijks en ben steeds bezig met verantwoord, maar ook echt lekker eten. Het is wel 'nieuw' dat ik nu op bestelling brood, soep en maaltijden klaarmaak en binnenkort verschillende workshops in verantwoord koken ga geven. Je leest er alles over in het Kookatelier>>

Volgroeid Bewustzijn

Mijn boek ‘Volgroeid Bewustzijn’ is te bestellen: bij elke boekhandel in Nederland via het ISBN 978-9076407-41-8, bij uitgeverij Tattwa en via de Cobos webshop.

Op de webshoppagina lees je ook meer over de inhoud van dit boek.

Krijn Koetsveld.

De Cobos Praktijk

Sinds begin 2011 bestaat de Cobos Praktijk voor individuele begeleiding en natuurlijke heling van  Krijn Koetsveld. Lees meer over de Cobos Praktijk >>

Body Emotions Release Therapy

Na ruim anderhalf jaar van voorbereiding, ontwikkeling en ervaring, startte Body Emotions Release Therapy (B.E.R.T.) op maandag 7 januari 2013 . Lees het artikel over Body Emotions Release Therapy > Voor vragen, overleg en aanmelden mail je naar krijnkoetsveld@gmail.com of bel je met 074-2509520 (Krijn Koetsveld).

Essenties: energetische druppels

In de Cobos webshop

Energetische druppels, zoals de ‘Essentie van Shekinah’, die je de Shekinah energie op een gemakkelijke, dagelijkse manier aanreiken, zijn verkrijgbaar in de Cobos Webshop. Het harmonisch samengaan van kosmische en aarde-energieën geeft een prachtige ondersteuning van de verdere ontwikkeling van je bewustzijn en stimuleert de manifestatie van jouw eigen, unieke zijn. Kijk ook naar de toepassingen van de andere essenties. Lees meer >