Home > Nieuws > Nieuws

Nieuws

Deze pagina bevat nieuws over Cobos.

Zie de website van Shekinah voor nieuws van die website.

Informatie over de Quantum Opleidingen

De Quantum Opleidingen zijn erkend en geaccrediteerd. Er zijn 2 opleidingen: "De Werking van het Quantum Veld" en de professionele "Opleiding tot Quantum Therapeut". Aan beide opleidingen is vele jaren gewerkt, waarna alles samenviel tot een bijzonder effectief geheel. Lees hier alle informatie >

Artikelen

Onderstaande artikelen zijn weliswaar al weer van een tijd geleden, maar de inhoud is nog steeds actueel.

Augustus 2014: Over intense lichamelijke warmte uitbarstingen, jeuk, allergische reacties en heftige emoties

Dit artikel ontstond n.a.v. een vraag van een goede vriendin over de oorzaak van plotselinge intense lichamelijke warmte, die niet alleen door vrouwen in de overgang, maar ook door anderen wordt ervaren. Navraag leerde ons dat het wijdverbreid is en ook sterke jeuk, toegenomen allergische reacties, heftige emoties en herbeleving van trauma's kan omvatten. Samen ontdekten we wat er zich nu hoogstwaarschijnlijk afspeelt. Lees het artikel.

De eerste periode na 21-12-2012

Dit artikel is geschreven een half jaar na 21-12-2012. Het is een uitgebreid overzicht over de Maya kalenders en de gebeurtenissen op en na 21 december 2012. Het geeft een duidelijk eerste beeld van de veranderingen. Lees het artikel.

Deze artikelen zijn vrij beschikbaar; je kan het betreffende website-adres doorgeven aan iedereen, die er in geïnteresseerd is.

Krijn Koetsveld.

Volgroeid Bewustzijn

Mijn boek ‘Volgroeid Bewustzijn’ is te bestellen: bij elke boekhandel in Nederland via het ISBN 978-9076407-41-8, bij uitgeverij Tattwa en via de Cobos webshop.

Op de webshoppagina lees je ook meer over de inhoud van dit boek.

Krijn Koetsveld.

De Cobos Praktijk

Sinds begin 2011 bestaat de Cobos Praktijk voor individuele begeleiding, psychische hulp en supervisie voor therapeuten. Lees meer over de Cobos Praktijk >>

Body Emotions Release Therapy

Na ruim anderhalf jaar van voorbereiding en ontwikkeling startte Body Emotions Release Therapy (B.E.R.T.) in januari 2013. Inmiddels heb ik er veel ervaring mee. Lees het artikel over Body Emotions Release Therapy > Voor vragen, overleg en aanmelden mail je naar krijnkoetsveld@gmail.com of bel je met 074-2509520 (Krijn Koetsveld).