Home > Webshop > Webshop

Webshop

De Cobos Webshop verkoopt audiovisuele middelen en boeken, te bestellen via deze online webshop.

Voor toezending via de post worden verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten binnen Nederland staan bij elk product aangegeven. Voor toezending buiten Nederland wordt in de bevestigingsmail het totaalbedrag incl. verzendkosten aangegeven. Wacht u dus met betalen tot u deze mail ontvangen hebt.

De artikelen zijn ook te koop tijdens workshops en andere activiteiten van Krijn Koetsveld. Dan geldt de prijs zonder verzendkosten.

Maak een keuze:

Bewustzijnsvormen

Boek 'Volgroeid Bewustzijn' door Krijn Koetsveld

Het boek Volgroeid Bewustzijn ontstond uit het intuïtieve idee dat verschillende visies op een diepere laag veel meer met elkaar te maken hebben dan we ons gewoonlijk beseffen. Het werd een expeditie, zonder kaart en kompas, door een nog onbekend gebied. Tijdens het lezen reis je mee, langs voorlopige markeringen, die Krijn Koetsveld nauwkeurig onderzoekt voor hij verder trekt. Aan het eind wacht hem –en jou-  een verrassende ontdekking, waarvan de adelaar het symbool is.

Dat punt wordt bereikt dankzij hulp uit onverwachte hoek: een mysterieuze vrouw die ineens binnenwandelt. De rode draad in ‘Volgroeid Bewustzijn’ is het gesprek tussen de schrijver en deze vrouw, die hem steeds kritisch bevraagt als hij de manieren bespreekt waarop bestaande religies, hedendaagse spiritualiteit en de rechtstaat naar de wereld kijken. Door haar vragen en de nieuwe inzichten die zij aandraagt, ontstaan er dwarsverbindingen tussen deze onderwerpen, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Samen met het principe van bewustzijn en gedetailleerde informatie uit oude geschriften vormt zich een kleurrijk palet, waaruit een nieuw, alles overziend beeld opduikt: er zijn drie verschillende denkramen (Bewustzijnsvormen) ontstaan, die elkaar nauwelijks kennen.

Volgroeid bewustzijn schetst daarmee de geschiedenis van het menselijk bewustzijn. Maar het boek laat ook zien dat dit bewustzijn zich nu snel verder ontwikkelt met een schijnbaar nieuwe Bewustzijnsvorm, die echter oeroud blijkt te zijn. Een belangrijk deel van de expeditie is het onderzoek naar het antwoord op de vraag waarom dit bewustzijn ooit verloren ging.

De ontdekking van de drie Bewustzijnsvormen biedt je als lezer een adelaarsview, die inzicht geeft in het denkraam van jezelf en dat van anderen. Zo wordt duidelijk dat veel misverstand, onenigheid en conflicten voortkomen uit het verschil in Bewustzijnsvorm. Maar kennis van de Bewustzijnsvormen kan niet alleen veel conflicten helpen oplossen en voorkomen. Het kan ook bijdragen aan meer begrip en inzicht in jezelf en anderen.

Doordat je als lezer gaat begrijpen hoe je ooit je eigen venster op de wereld hebt afgebakend, kan ook je eigen Bewustzijnsvorm zich verder gaan ontwikkelen. Door de andere Bewustzijnsvormen te integreren ontwikkel je een veel bredere kijk, die toch helemaal van jezelf is.

“In het Stambewustzijn bestaat het individu niet op zichzelf. Het bestaat alleen als lid van de stam (club, groep, familie, etc.). Binnen het Individualiserend Bewustzijn is het individu het uitgangspunt bij het ervaren, dat voornamelijk zintuiglijk is. In het Verenigend Bewustzijn is het individu een druppel die slechts in schijn is afgescheiden van de oceaan van alomvattend bewustzijn.”

Krijn Koetsveld (1951) werkt al ruim 30 jaar met groepen en individuele cliënten. Eerst in de psychiatrische (dag)behandeling en later in workshops en cursussen rond ontspanning, meditatie, bewustzijnsontwikkeling en energetische behandelingen, die hij organiseert via organisatiebureau Cobos. Hij is de grondlegger van de Shekinah workshops en geeft binnen de Cobos Praktijk individuele begeleiding, onder meer aan mensen die in het Verenigend Bewustzijn leven, en het moeilijk vinden daarmee aansluiting te vinden bij de hedendaagse, op het Individualiserende Bewustzijn gerichte maatschappij.

Voor meer informatie over Bewustzijnsvormen, zie www.bewustzijnsvormen.nl.

Uitvoering: boek

Prijs: € 28,- (€ 23,50 + € 4,50 verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland).

Bestellen »

Shekinah Meditatie CD

Soort product: CD

Titel: Shekinah. Meditaties en Activeringen met Krijn Koetsveld en Hans van den Akker

Uitgegeven door: Eye in Orange

Beschrijving: Deze meditaties brengen je terug naar de ervaring van de totale verbondenheid met de natuur, de kosmos en het alomvattend bewustzijn. Je ervaart jouw bestaan weer zoals het van nature is: één met alles en allen, in alle rust en vrijheid.

Bewustzijn leeft, groeit, ontwikkelt, dankzij de verbondenheid met alles: zowel met wat nu gebeurt, als met wat zich lang geleden afspeelde. Bewustzijn is tijdloos.

Daarom doen we in deze meditaties een beroep op helende krachten in dit alomvattend bewustzijn om ons te helpen de ervaring van eenheid opnieuw te beleven. In de meditaties maken we contact met een aantal vormen van bewustzijn die, net als wijzelf, elk hun eigen unieke vaardigheden hebben: de Antahkaranah, Sandalphon, Shekinah, Lenduce, Sekhmet, Inanna en Maria Magdalena. In het boekje bij de cd’s vindt men verdere uitleg over deze vormen van bewustzijn.

Op de cd’s staan zes meditaties met Krijn Koetsveld. Iedere meditatie eindigt met een kort stukje muziek. Dit is bedoeld om te aarden en de gelegenheid te bieden om de cd-speler uit te zetten als men alleen die ene meditatie wil doen. Lees meer...

Taal: Nederlands

Uitvoering: luxe digipack, 2 cd’s

ISBN: niet aanwezig

Prijs: € 24,50 (€ 20,- + € 4,50 verzendkosten binnen Nederland)

LET OP: Deze CD is bijna uitverkocht. Er zijn nog maar 2 stuks beschikbaar

Meer informatie en geluidsfragmenten »

Bestellen »

 

Bestelformulier

Bestelprocedure

Je bestelt één of meerdere artikelen uit de Cobos Webshop door alle onderstaande velden in te vullen, en op de knop ‘verzend’ te drukken.

De opgegeven bestelling wordt door middel van een retourmail naar het opgegeven e-mail adres gecontroleerd.

In deze retourmail vind je de volgende gegevens:

  1. datgene wat je besteld hebt
  2. op welke naam de bestelling is geplaatst
  3. naar welk adres de bestelling gestuurd wordt
  4. het totaalbedrag
  5. de gegevens om het bedrag over te maken.

Een eventueel foutieve bestelling kan worden geannuleerd door op de retourmail te reageren.

Zodra je betaling bij Cobos binnen is wordt je bestelling per post verstuurd naar het opgegeven adres.

Leveringsvoorwaarden

Door het in de retourmail aangegeven totaalbedrag over te maken gaat de opdrachtgever akkoord met deze leveringsvoorwaarden.

Door de bestelling te plaatsen en het totaalbedrag over te maken komt een overeenkomst tot stand tussen Cobos en de opdrachtgever. Voor het betaalde bedrag levert Cobos het bestelde artikel, zoals dat vermeld staat op de Cobos website.

De op de website vermelde prijzen gelden tot nader order.

Als door wijziging in de inkoopprijs, in de BTW of de verzendkosten, de prijs moet worden aangepast, zal dit zo snel mogelijk op de website worden vermeld.
Cobos behoudt zich echter het recht voor de gewijzigde prijs in de retourmail te vermelden.

De in de retourmail vermelde prijs is geldend voor de overeenkomst.

Als de in de retourmail opgegeven prijs afwijkt van de prijs op de website, heeft de opdrachtgever het recht om de bestelling te annuleren. Cobos verwacht daarvan bericht via een reactie op de retourmail.

Cobos levert, na betaling via bank of giro, de bestelde artikelen via Post NL.

Als Cobos in geval van overmacht, zoals stremming in het vervoer, stakingen, bedrijfsstoornissen, stagnatie in toelevering en dergelijke, niet in staat is de levering uit te voeren, zal dit alsnog worden uitgevoerd, zodra de overmachtsituatie voorbij is.

Indien een artikel langere tijd niet leverbaar is, zal dat op de website worden vermeld, en zo snel mogelijk aan de opdrachtgever kenbaar gemaakt worden.

Indien een artikel in het geheel niet (meer) leverbaar blijkt, zal een eventueel reeds betaald bedrag worden teruggestort.

Aan een vertraging door overmacht, of door het (tijdelijk) niet leverbaar zijn van een artikel kunnen geen rechten worden ontleend.

Zie ook ons Privacybeleid.


Je kunt één of meerdere artikelen bestellen door de onderstaande velden in te vullen en op de ‘versturen’ knop te klikken. Mail ons voor eventuele vragen of onduidelijkheden.

Persoonlijke gegevens
Aanhef:
Naam:
Postadres:
Postcode:
Plaats:
Land:
Telefoon:
E-mailadres:
Artikel
Artikel:
Prijs:
Aantal:
Artikelnaam:
Prijs:
Aantal:
Artikelnaam:
Prijs:
Aantal:
Artikelnaam:
Prijs:
Aantal:
Opmerkingen
Eventuele
opmerkingen: