Home > > Privacybeleid

Privacybeleid

Cobos respecteert de privacy van allen, die de Cobos website en de website Shekinah.nu bezoeken.

Wij verzekeren dat alle informatie die aan ons wordt doorgegeven vertrouwelijk blijft. Je naam-, adres-, telefoon-, e-mail- en bankgegevens zullen zonder je toestemming nooit aan derden worden doorgegeven.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we deze gegevens nodig:

  1. Voor de inschrijving voor workshops en reizen: je naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres.
  2. Voor een abonnement op onze Nieuwsbrief: je naam en e-mailadres. Bij een postabonnement je naam, adres, postcode en woonplaats.
  3. Bij een bestelling uit de Cobos webshop: je e-mailadres om je bestelling te controleren en je naam, adres, postcode, woonplaats voor de levering. En je telefoonnummer voor als daarbij iets niet in orde is.

Je naam-, adres-, e-mail- en bankgegevens worden alleen binnen Cobos gebruikt voor zover dat van belang is voor de cursus, workshop of reis waarvoor je hebt ingeschreven.

Je naam-, adres- en e-mailgegevens worden niet uitgewisseld met de andere deelnemers van de workshop of reis waarvoor je hebt ingeschreven.

Je naam-, adres- en e-mailgegevens worden alleen met jouw toestemming opgeslagen in een bestand, behorend bij de cursus die je gedaan hebt of waarvoor je informatie hebt gevraagd, zodat we je later (aanvullende) informatie over die cursus kunnen toesturen.

Persoonlijke informatie wordt nooit en op geen enkele manier aan anderen doorgegeven, behalve als dat zo met jou is afgesproken en je er toestemming voor hebt gegeven.

Een persoonlijke vraag kan ook een meer algemeen karakter dragen, waardoor het zinnig kan zijn het antwoord voor meer mensen toegankelijk te maken. Als op deze manier een vraag, probleem of situatie aanleiding is om dat op enigerlei wijze te publiceren, zal daarvoor altijd vooraf je toestemming gevraagd worden. De publicatie zal ontdaan worden van alle persoonlijke gegevens. Desgewenst kan je de tekst voor publicatie ter inzage krijgen.

Als je besluit tot behandeling in de Cobos Praktijk zijn er meer persoonlijke gegevens nodig. Hoe daarmee wordt omgegaan lees je op deze bladzijde >> onderaan in de blauwe balk 'je privacy'.

Contactgegevens van Cobos:

Het centrale contactadres van Cobos is: Isaac da Costastraat 44, 7552 VW Hengelo.

Het e-mail adres van Cobos is: krijnkoetsveld@gmail.com. Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur, via 074-2509520.

Ons registratienummer bij de Kamer van Koophandel in Enschede is 04055320.

Ons BTW-ID: NL001292369B22.