Home > Kookatelier > Bestellen

Bestellen

Informatie over het bestellen en afhalen van de producten van het Kookatelier

Welke producten

Welke producten er de komende week besteld kunnen worden, staat vermeld in het wekelijks overzicht van het Kookatelier. Je krijgt dit per mail toegestuurd als je je daarvoor opgeeft: mail naar krijnkoetsveld@gmail.com met onderwerp 'Kookatelier'. Een algemeen overzicht van de producten vind je op deze bladzijde >

Besteltermijn

In verband met de bereidingstijd moet je bestelling op tijd bij mij binnen zijn. Het uiterste bestelmoment voor de reguliere afhaaldag (donderdag) vind je in het weekoverzicht.

Aantallen

De bestellingen verwerk ik op volgorde van binnenkomst. Als het maximum bereikt wordt, moet ik daarna helaas 'nee' zeggen. Je ontvangt van mij altijd een reactie op je bestelling. Zo weet je dus altijd of je bestelling is overgekomen en of het mogelijk is.

Hoe bestellen

Bestellen kan door te bellen naar 074-2509520. In principe ben ik op kantooruren op dit nummer bereikbaar. Zo niet, spreek dan je naam en telefoonnummer in op de voicemail. Ik bel je dan z.s.m. terug. Via e-mail bestellen kan ook: mail naar krijnkoetsveld@gmail.com met vermelding 'Bestelling Kookatelier'. Vermeld s.v.p.:

  • je naam en je telefoonnummer (voor als ik nog iets met je moet overleggen)
  • je bestelling: wat je wilt bestellen. Geef bij speltbrood ook aan of je wit of volkoren wilt.
  • hoe laat je je bestelling wilt komen ophalen.

Ik stuur je een mail ter bevestiging toe.

Afhalen

Je kan je bestelling afhalen op donderdag tussen 12.00 en 14.00 uur, op het adres: Isaac da Costastraat 44, 7552 VW Hengelo (Groot Driene), maar in overleg kunnen we een andere tijd afspreken. Let wel: voor brood is eerder dan 10.00 uur niet mogelijk, omdat de broden die ochtend gebakken worden.

Afrekenen

Je kan contant afrekenen als je je bestelling komt afhalen. De meeste verpakkingen zijn eenmalig, maar de soep krijg je mee in een glazen pot, waarvoor je de eerste keer € 1,50 statiegeld betaalt. Dat bedrag krijg je terug als je de pot weer inlevert en geen nieuwe soep meeneemt. Gepast betalen is fijn, maar niet noodzakelijk.

Abonnement

Een 'abonnement' is een vaste bestelling op een vast tijdstip, dat ook buiten de reguliere afhaalmomenten kan vallen. Bel of mail me even als je een abonnement wilt afspreken. Als je een abonnement hebt, kan je dit altijd aanvullen, wijzigen of (eenmalig) afzeggen, mits je dat voor de bereidingstijd doorgeeft (tenminste 48 uur vóór het moment van afhalen).

Terug naar de homepage van het kookatelier>>